fbpx

Termeni și condiții

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.denisamicorici.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

ACCESUL LA SITE

SC LITERELE DENISEI SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC LITERELE DENISEI SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Cumparator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine SC LITERELE DENISEI SRL, persoana juridica romana avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: 43220123; Registrul Comertului: J5/1942/2020. SC LITERELE DENISEI SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura „Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

CONFIDENTIALITATE

SC LITERELE DENISEI SRL poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

In ce fel poate utiliza SC LITERELE DENISEI SRL aceste informatii personale? Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul www.denisamicorici.ro, cum ar fi:

 1.  procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra
 2.  oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra
 3.  solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra
 4.  contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.denisamicorici.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale, etc (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate).

INFORMATII PERSONALE

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati acest link. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC LITERELE DENISEI SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC LITERELE DENISEI SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC LITERELE DENISEI SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC LITERELE DENISEI SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC LITERELE DENISEI SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa hello@denisamicorici.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale. SC LITERELE DENISEI SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere de la SC LITERELE DENISEI SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere de la SC LITERELE DENISEI SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere SC LITERELE DENISEI SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. in cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: SC LITERELE DENISEI SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC LITERELE DENISEI SRL, ale partenerilor sau pe serverele WordPress. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.denisamicorici.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.denisamicorici.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.denisamicorici.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.denisamicorici.ro – imagini, produse, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC LITERELE DENISEI SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul a SC LITERELE DENISEI SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email hello@denisamicorici.ro.

LICENTA DE ACCES PE SITE

SC LITERELE DENISEI SRL iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.denisamicorici.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care SC LITERELE DENISEI SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.denisamicorici.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC LITERELE DENISEI SRL.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.denisamicorici.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. www.denisamicorici.ro garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Culorile produselor de pe website pot fi diferite fata de cele prezentate online.

PRETURILE

Preturile afisate pe www.denisamicorici.ro includ TVA (19%). La preturile afisate se adauga taxele de livrare care difera in functie de orasul de destinatie.

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site (care include TVA) la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

Pretul final este cel care a fost confirmat odata in pagina de Finalizare comanda, pret care apare si in confirmarea de comanda. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului, www.denisamicorici.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul. www.denisamicorici.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site.

COMENZI/LIVRARI

www.denisamicorici.ro livreaza comenzile in Romania intr-un interval de 2-5 zile de la plasarea comenzii (in cazul platii la livrare) sau de la data confirmarii platii (in cazul celorlalte modalitati de plata). In situatii speciale si al produselor create la comanda, acest termen se poate extinde.  Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi procesate incepand cu ziua de luni.

Din motive independente de www.denisamicorici.ro pot exista localitati in care livrarea sa nu fie posibila din varii motive, iar clientul sa fie informat ulterior, doar in ziua livrarii comenzii. In acest caz comanda se considera anulata, iar clientului i se returneaza intreaga suma achitata.

ANULAREA COMENZILOR

In cazul solicitarii anularii de catre Cumparator a unei comenzi inainte de data livrarii, acestuia i se va returna suma integrala, iar daca anularea survine in urma unor erori ale Cumparatorului, acestea se vor solutiona dupa cum urmeaza:

 • datele furnizate de Cumparator sunt eronate si incomplete, impiedica efectuarea livrarii – se retine taxa de livrare si Cumparatorul este contactat -livrarea efectuata la alta data decat cea mentionata de client in comanda: daca se solicita anularea comenzii, se restituie suma integrala – taxa de livrare sau relivrare la data ceruta in comanda pe cheltuiala vanzatorului Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari. Ele pot fi solicitate insa, la cererea clientilor.

PLATA COMENZILOR

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua astfel:

 • plata la livrare (ramburs, in momentul primirii coletului)
 • plata online (in magazinul online www.denisamicorici.ro)

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului sau serviciului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Pe siteul www.denisamicorici.ro nu exista asa-numite taxe ascunse.

GARANTII SI LIMITARI

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.denisamicorici.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. SC LITERELE DENISEI SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. SC LITERELE DENISEI SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC LITERELE DENISEI SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC LITERELE DENISEI SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere relivrarea produselor comandate in conditiile optime.

Produsele comercializate pe www.denisamicorici.ro nu beneficiaza de garantie si nu se pot returna, avand in vedere aspectul personalizabil al elementelor. 

Daca aveti probleme legate de o comanda sau alte nelamuriri legate de datele dumneavoastra, va puteti adresa cu incredere prin e-mail la hello@denisamicorici.ro

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

CONDITII LEGALE

Site-ul www.denisamicorici.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC Literele Denisei SRL - J05/1942/2020, CUI 43220123, str. Ciheiului, nr. 35, Oradea, Bihor, România
menu