fbpx
Salutări și bine te-am găsit!
Eu sunt Denisa Micorici, o practicantă a caligrafiei și o creatoare de experiențe de învățare. Încerc, prin toată activitatea mea, să îmi trasmit pasiunea pentru scrierea de mână și să fac arta caligrafică accesibilă în România pentru toți cei care vor să o descopere, exploreze și să se bucure de ea. Sunt aici să te ajut să te deconectezi de digital și să îți stimulezi creativitatea prin scrierea caligrafică. Totodată îmi doresc să ai acces la informație corectă, de calitate și testată pentru practica ta. Poți învăța alături de mine la ateliere, cursuri, pe blog sau youtube.
De loc din Oradea și de formație filolog, activez în acest domeniu din 2017. Specializată pe scrierea latină de tip cursiv executată cu penița flexibilă, mă recomandă un stil remarcat prin atenția la detalii, delicatețea formelor, calitatea liniei și precizia execuției. Creațiile mele caligrafice sunt născute din pasiune și lucrate manual cu migală.
Te invit cu mare drag să descoperi frumusețea literelor prin ochii mei și să te bucuri de valențele artistice ale scrisului de mână.
La momentul de față experimentez cu diferite medii, stiluri și aplicații ale scrierii decorative, de la hârtie la sticlă, lemn, pânză și textile în atelierul meu de creație caligrafică din Oradea. Sunt deschisă la colaborări corporate.
Denisa Micorici
Denisa Micorici Demonstratie de CaligrafieDenisa Micorici Atelier de Caligrafiedenisa micorici atelier de brush pen lettering
plata online securizată prin 
Înscrie-te la newsletter pentru ultimele noutăți

SC Literele Denisei SRL - J05/1942/2020, CUI 43220123, Loc. Felcheriu, Nr. 188, jud. Bihor, România
menu