Livrare

Termenul de livrare pentru produsele existente în stoc se incadreaza intr-un interval de 2-5 zile de la plasarea comenzii (in cazul platii la livrare) sau de la data confirmarii platii (in cazul celorlalte modalitati de plata). In situatii speciale si al produselor create la comanda, acest termen se poate extinde.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi procesate incepand cu ziua de luni. 

Fiecare comandă plasată pe denisamicorici.ro va fi confirmată prin e-mail. 

Livrarea produselor comandate de pe denisamicorici.ro se face:

  • Personal exclusiv în municipiul Oradea
  • Prin serviciul de curierat rapid pe teritoriul României. Costul transportului este de 26.78 lei (TVA inclus) pentru coletele achitate prin transfer sau cu cardul și de 33.28 lei (TVA inclus) pentru coletele achitate cu plata la livrare. Prețul de livrare pot suferi modificări în funcție de tarifele Fan Courier România. 

Din motive independente de denisamicorici.ro pot exista localitati in care livrarea sa nu fie posibila din varii motive, iar clientul sa fie informat ulterior, doar in ziua livrarii comenzii. In acest caz comanda se considera anulata, iar clientului i se returneaza intreaga suma achitata.

SC LITERELE DENISEI SRL nu își asumă responsabilitatea livrările nefinalizate sau amânate din cauza nepreluării coletului de la adresă de către client, furnizarea unei adrese sau a unui număr de telefon incorecte de către client sau orice modificare solicitată de client în procesul de livrare. 

În cazul în care destinatarul nu este prezent la adresă și nu poate fi găsit la telefon, curierul va reveni la adresa de maxim încă două ori. În cazul în care destinatarul nu poate fi contactat în urma a 3 încercări sau refuză preluarea coletului, SC LITERELE DENISEI SRL nu este responsabilă pentru livrarea nereușită, iar clientul va fi contactat pentru soluționarea situației. 

SC LITERELE DENISEI SRL nu își asumă nicio obligație dacă livrarea nu poate fi efectuată în cazul situațiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau în cazul accesului limitat la adresă. Expediția comenzii în cauză se poate amâna sau redirecționa către o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore.

plata online securizată prin 
Înscrie-te la newsletter pentru ultimele noutăți
SC Literele Denisei SRL - J05/1942/2020, CUI 43220123, Loc. Felcheriu, Nr. 188, jud. Bihor, România
menu