fbpx

Livrare

Denisa Micorici livrează într-un interval de 1-4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii (în cazul plății la plasarea comenzii) sau de la data confirmării plății (în cazul celorlalte modalități de plată) pentru bunurile aflate în stoc și un interval de 3-14 zile lucrătoare pentru comenzile personalizate.

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică vor fi procesate începând cu ziua de luni.

Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin firma de curierat Sameday sau livrare personală în Oradea. Costul serviciului de livrare variază în funcție de modalitatea de livrare. 

Denisa Micorici nu își asumă responsabilitatea livrările nefinalizate sau amânate din cauza nepreluării coletului de la adresă de către client, furnizarea unei adrese sau a unui număr de telefon incorecte de către client sau orice modificare solicitată de client în procesul de livrare.

Pentru livrări în afara României,  vă rugăm să ne contactați la adresa de email hello@denisamicorici.ro.

Returul

Produsele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător. Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original și cu etichetele originale. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură, care au fost folosite, purtate sau deteriorate.

Bunurile trebuie returnate către Denisa Micorici la adresa: Felcheriu nr. 188, jud. Bihor. Vă încurajăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la hello@denisamicorici.ro.

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, contravaloarea bunurilor va fi rambursată cumpărătorului în termen de 14 zile de la recepționarea produsului. Suma va fi rambursată folosind aceeași metodă de plată ca la achiziția inițială, dacă nu a fost specificat altfel.

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la hello@denisamicorici.ro.

În situația în care nu mai puteți participa la un curs la care v-ați înscris, trebuie să anunțați retragerea cu minim 10 zile lucrătoare înainte de începerea cursului pentru a beneficia de returnarea taxei de curs. În cazul în care retragerea se face după această dată, indiferent dacă respectivul curs a început sau nu, suma aferentă taxei de curs nu se returnează.

Toate produsele comercializate de către Denisa Micorici sunt produse noi, care sunt atent inspectate înainte de livrare, pentru a ne asigura ca nu prezintă defecte de fabricație. În cazul în care totuși sesizați neconformități ale produselor datorate unui defect de fabricație, aveți dreptul să solicitați înlocuirea gratuită a produsului. Perioada de garanție este de 30 de zile calendaristice.

Garanția este valabilă doar dacă produsele au fost folosite pentru scopul pentru care au fost produse și dacă nu prezintă defecte datorate folosirii, îngrijirii sau depozitării neadecvate. Se exclud produsele care au fost modificate de către Cumpătăro sau care au intrat în contact cu apa. Semnele de uzură datorate folosirii produselor nu reprezintă un defect.

Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de factura emisă de SC Literele Denisei SRL .

Conform legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanțiile asociate acestora, toate produsele beneficiază de garanție de conformitate. Astfel, în cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. Termenul prevăzut este de 2 ani de la livrarea produsului și se reduce corespunzător pentru produse a căror durata de viață este mai mică de 2 ani. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în termen de maxim 15 zile de la data în care cumpărătorul a sesizat lipsa de conformitate a produsului

SC Literele Denisei SRL - J05/1942/2020, CUI 43220123, str. Ciheiului, nr. 35, Oradea, Bihor, România
menu