fbpx

Kitul Caligrafului Începător

Inițierea ta în caligrafia cu
toc și peniță

Învață să scrii caligrafic pas cu pas având toate materialele necesare la îndemână

Caligrafia cu toc și peniță nu trebuie să fie intimidantă!

Când ai pe cineva care să te ghideze, să te ia de la zero și să îți ofere toate răspunsurile la întrebările pe care le ai acum, să îți arate pas cu pas toate tehnicile de care ai nevoie pentru a putea crea litere elegante, te vei bucura de efectele terapeutice alecaligrafiei și vei mânui instrumentele cu încredere, lejeritate & fără bătăi de cap.

literele Denisei imagine principala

Descoperă fascinația caligrafiei moderne cu penița
și plăcerea scrierii artistice de mână la tine acasă.

Momentele de relaxare, deconectarea și starea de prezență, bucuria de a lucra manual și a te înconjura
cu literele grațioase care să îi surprindă pe ceilalți sunt ce vei primi prin Kitul Caligrafului Începător.

Imaginează-ți ce frumoase vor fi citatele tale din cărți scrise caligrafic, cât de dichisite îți vor fi notițele sau bucuria celor dragi când vor primi un cadou înrămat scris de tine.

Dezvoltă-ți creativitatea și simțul estetic printr-un hobby inedit care te ancorează în prezent și îți oferă experiența de a scrie ca pe vremuri. În lumea noastră alertă și digitalizată, caligrafia ne oferă câteva clipe de conectare cu noi, ne învață că viața nu e doar despre rezultatul final, ci e mai mult despre proces, despre călătorie, despre micile bucurii și reușitele de pe parcurs, despre evadarea din digital, calmul regăsit exersând și micile descoperiri neprevăzute care apar în urma greșelilor și experimentărilor.

 

Petrece timp analog, offline, doar tu, hârtia și penița, întrerupând ritmul alert al cotidianului cultivându-ți dragostea pentru frumos și abilitățile motrice fine. Învață un skill nou care să te deconecteze de digital și de grijile zilnice înconjurându-te de frumos atât pe tine, cât și pe cei din jurul tău.

Ce conține kitul?

De la noțiuni fundamentale despre caligrafie și tehnicile de scriere, la mânuirea corespunzătoare a lor și construirea alfabetului, până la realizarea primei lucrări caligrafice gata de înrămat. Toate vin împreună cu instrumentele potrivite pentru începători.

 

 • 45 de pagini A5 color cu explicații, recomandări accesibile local și pro tips, informație structurată, ușor de parcurs
    • Alegerea materialelor de lucru și recomandări
    • Mânuirea corectă și pregătirea instrumentelor de scris
    • Tehnica și poziția de scriere 
    • Fundamentele scrierii caligrafice
    • Sfaturi pentru o exersare eficientă
    • Proiect practic la final pas cu pas

 

 • 75 de pagini A4 de exersat cu exerciții ghidate
    • exerciții de control
    • liniile fundamentale ale minusculelor și majusculelor
    • Alfabet complet de litere mici

 

 • caiet de lucru cu spirală pentru o mânuire optimă de scriere și hârtie de calitate
 • învățarea unui stil de caligrafie elegant cu note moderne
 • toc oblic special pentru scrierea caligrafică
 • peniță flexibilă G perfectă pentru începători
 • cerneală caligrafică

 

Creat și dezvoltat de un artist român pentru cei care vor să își exploreze creativitatea și să descopere arta caligrafică din România. Toate recomandările iau în calcul situația dificilă de a găsi materiale la noi în țară, nu sunt recomandări generice și inaccesibile.

 

Dacă deja ai achiziționat câteva materiale de lucru, poți cumpăra materialul educațional separat. Vei beneficia de aceleași informații prețioase, același material complet doar că nu vei primi cerneala, penița și tocul.

Cine sunt eu și de ce îți propun asta?

Eu sunt Denisa, filolog de formație & idealistă cu normă întreagă și îmi doresc să împărtășesc cu tine frumusețea literelor scrise cu penița.

Am început autodidact în 2017

Citind toate materialele care mi-au căzut în fața ochilor și de atunci nu am mai lăsat tocul din mână. Drumul a fost adesea anevoios fiindcă pe măsură ce avansăm, îmi apăreau tot mai multe întrebări și nu știam de ce mie nu îmi ies literele ca în filmulețele de pe Instagram. 

Cu mult trial & error și experimentări,

Treptat literele mele au început să arate cum trebuie, iar dorința de aprofundare a crescut.

Mi-am șlefuit ochiul și cunoștințele,

mai apoi, sub îndrumarea unor maeștri caligrafi din străinătate și adâncindu-mă în studiul cărților de specialitate.

După 3 ani de acumulat informații, perseverență și dedicare

Dorința mea de a transmite mai departe arta caligrafică s-a concretizat în acest ghid care însumează experiența și viziunea mea asupra caligrafiei moderne.

Ideea mea a stat nenumărate zile la copt, apoi un an jumătate în procesul de structurat și restructurat, scris și rescris pentru a-ți oferi toate informațiile necesare într-un mod cât mai ușor de parcurs și clar. Acest ghid conține răspuns la toate întrebările pe care eu le-am avut când am început și te înarmează cu toate cunoștințele necesare pentru a deveni un caligraf independent.

Sincer, te invidiez că vei avea acces la această resursă de învățare fiindcă vei ajunge la rezultate într-un timp record față de mine, în momentul în care am început.

Înainte de a trece mai departe, vreau doar să îți spun că acest kit e mai mult decât un caiet cu exerciții de caligrafie pus alături de niște materiale pe care le poți cumpăra de la orice papetărie.

Nu te aștepta să găsești doar niște fișe de lucru de trasat puse în ordine alfabetică și indicații grăbite aruncate într-un document Word.

Începe călătoria ta creativă acum!

Descoperă fascinația caligrafiei cu penița alături de mine, învață să scrii caligrafic într-un stil elegant cu note moderne pe care îl poți combina nemaipomenit cu picturile și ilustrațiile tale, în bullet journal sau să îi bucuri pe cei dragi cu tablouri caligrafice sau felicitări.

Produse